~ Members ~

Tuesday, October 2, 2012

Tupperware MamaFaez

Assalamualaikum..

Hai guys.. cer korang tengok sebelah.. ala badge fb Tupperware Mamafaez tu..
Tu la projek sambilan aku.. Sape-sape yang nak order calling2 mama ye.. atau email mamafaez@yahoo.com. Nk buat blog baru malas pulak rasanya. Blog kraf cukup la kot. Sape nk beli tupperware klik je fb tu je..

Rasanya semua orang tau kan, Tupperware Brand ni Lifetime Warranty.. boleh guna sampai cucu cicit dan kalau rosak boleh ditukar ganti mengikut beberapa syarat yang dibenarkan.. kalau rosak sendiri buat, tu kena beli la.. antar je kat stokis dia..


Sape nak join member pun amat dialu-alukan..Nk tengok katalog terkini ada kat fb ye..

Meh.. klik gambar!

Sape berminat dengan Rice Dispenser ni?

Kalau korang nak buat ansuran pun aku terima. Habis bayar aku pos ye..
Sekarang aku tengah buat ansuran Rice Dispenser harga RM288..

Sape-sape pembaca blog Farmy's atau My Luverly Craft ada special diskaun ye..  jangan segan-segan bagi tau..

 Rice Dispenser (1) 10.5kg
34.9cm (H) x 26.9cm (W) x 26.9cm (L)
Retail Price: RM288.00

Dah tak de dah kutu-kutu beras bagai. Dispenser ni guna kaedah FIFO, first-in-first-out dimana beras paling bawah akan digunakan dulu, jadi beras akan sentiasa fresh gitu.. ;) Muat untuk beras 10kg ye..
Features & Benefits

Beras baru diisi dari atas untuk memastikan beras sedia ada digunakan dahulu mengikut kaedah FIFO.. jadi kita guna beras lama dulu.
Tiada lagi masalah beras tumpah. Rice Dispenser dilengkapi laci yang memuatkan sebanyak 150g beras (1 cawan piawai). Jadi tak de la salah sukat..
Boleh tinjau paras beras di tingkap lutsinar tu, bila dah nak abis cepat stanby beras 1 guni ye..
Tapak getah anti-gelongsor. Dapat mengelakkan air meresap masuk serta bahagian dispenser yang boleh dibuka-pasang agar mudah dibersihkan. tak de la dia menggelongsor tau..








Lepas ni bolehlah bergaya dengan bekas baru.. baru la rajin masuk dapurkan, kemas je mata memandang.. ;)

11 comments:

  1. cantik tupperware..wah bagus la tempat beras tu..biasa simpan dalam bekas biasa je..

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang cantik, kemas je dapur tau.. meh join meh..

      Delete
  2. i love my tupperware rice dispenser since my mom buys rice in large quantities and use it every day. :)

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. hi! terlebih sihat dear!! ;)

      Delete
  4. tupperware ni memang dari zaman mak mak kite memang jadik buruan. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. ingat dulu zaman kecik2 mak bawak gi kedai tupperware..
      dari zaman dulu2 orang dah gila benda ni.. hehhe..

      akan kusambung kegilaan itu. hahaha

      Delete
  5. masa time sekolah...selalu bawa tupperware dan selalu hilangkan...;d

    ReplyDelete

komen la kalau sudi.. mekasih!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...