~ Members ~

Friday, July 20, 2012

Tudung Radiusite


Bukan senang tau nak beli tudung online kat Radiusite. macam goreng pisang panas, tak sempat sejuk dah habis. Kali ni aku bernasib baik, kebetulan bukak web dia, dia baru pos tudung baru. aku suka yang jenis cotton, kalau shawl chiffon aku tak berapa minat sbb licin, susah nak pakai.

Tuhari dia jual Tudung Syria Mila aku grab la. material cotton lycra. dan kebetulan siapa beli dalam minggu ni akan dapat free beg reusable Radiusite yang baru tau. biasa siapa beli kat butik dia je dpt bag ni. sebelum ni dia pakai paper beg, kali ni woven bag. cantik tau.. rezeki aku..

Rasanya semua dah tau Radiusite kat mana. dah selalu dah tokey dia promosi kat majalah dan sponsor artis2 bertudung. kalau nak jenguk butik singgah la kat bawah ni.. Waktu perniagaan bulan Ramadhan ni 9am - 6 pm di kedua-dua cawangan ye. 1&2 Ramadhan tutup.


Butik Radiusite, Rawang
C-5-G Jalan Reef 1/2, Pusat Perniagaan Reef,48000 Rawang, Selangor
(sebelah TESCO Rawang)

Waktu Operasi: 9 am - 6 pm 
Ahad Tutup 

Butik Radiusite, Shah Alam
No 20-A Jalan Plumbum Q7/QSeksyen 7 Shah Alam Selangor
(Belakang Jakel, Hadapan Paparich)
Waktu Operasi: 9 am - 6 pm
Setiap Hari
Tel : 03-55234425


Masa bukak plastik dia, cium tudung tu wangi jer. tak tau la bau kain tu ker, bau butik ke atau bau tangan orang yang bungkus tu.. bau ika kot tokey dia tu.. hahaaa..


cantik kan beg dia, kalau nak gi la kat butik dia. kalau online tak tak sempat kot, dia bagi untuk yang order dalam minggu ni jer.

Ni la Tudung Syria Mila. yang best inner dia mcm serkup. biasa aku pakai inner yang separuh tu. tapi ni serkup semua rambut.

Suka tengok label dia, cantik..

Dan sempena kita berpuasa esok, sy dengan rendah hati mengucapkan 'SELAMAT BERPUASA' dan maaf  kalau ada yang menguris hati sesiapa ye..


Sempat berposing pagi tadi sebelum pergi kerja. Tudung yang sy pakai hari dari Sugar Scarf. Shawl yang sangat sedap dan lembut..

Tengahari ni nak makan sedap2 la. esok dah pose.. (mak aku ckp.. macam budak-budak.. hahahaa..)

13 comments:

  1. Mesti mahal nih :p kihkih

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak la dear.. mampu milik..

      kalau bermanik2 bagai mahal la, yg ni biasa jer ;)

      Delete
  2. saya pun sibuk cari tudung online untuk rayer..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. mesti raya sakan kan.. hehehe

      Delete
  3. Kita pun suka dua-dua brand tudung yang awak pakai ni. Memang tension kalau bukak blog dorang ni. Asyik habis memanjang. Hahaha...

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang tension, lagi2 kalau kita nk sangat-sangat tudung tu.. hehee..

      tp reena dekat, boleh singgah je butik diaorang.. ;)

      Delete
  4. cantik... ema pun ada beli online dua helai..raya punya pasal..huhuhuhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. wah.. 2 helai sekali ye.. tak pe, raya sakan.. ;)

      Delete
  5. Da ada kt rawang ker..dekt skit xyah g s.alam..

    ReplyDelete
    Replies
    1. aa' dah ada.. cepat cepat pegi sebelum stock habis.
      raya ni sgt laku dan cepat sold out taw..

      Delete
  6. As Salam, first time baca blog u, cantek , menarik and tertarik
    please visit my website ye.. www.norhayatimusa.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. w'salam.. tq.. opkos nnti sy terjah blog u ye.. :)

      Delete
  7. hye far..salam kenal..jemput singgah blogshop sy ye..;)

    ReplyDelete

komen la kalau sudi.. mekasih!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...