~ Members ~

Thursday, May 3, 2012

Bib


Berjaya siapkan 5 bib yang telah lama siap dipotong.
Mulanya nak letak velcro, tp ada yang kata mcm kecik, takut baby tercekik, jd aku ikutkan lah permintaan customer. Lima2 aku letak ribbon. cantik jugak.

Fabric tu dari perca DC aku. ada yang memang aku potong kecik2.
Dalam tu ada towel. jadi kalau basah tak tembus kat baju baby.
Nanti aku nak buat guna waterproof fabric pulak. kain dah ada, lum rajin nak potong lagi.. hehehee..

 yang ni dah sold. Dr. Nurul dah amik semua.. aku suka yg fabric gajah tu..

yang ni ada.. sape nk roger aku ye..

6 comments:

  1. wehhh lawanyaaa...

    ReplyDelete
  2. tq, rasanya rozy jait lg lawa.. ;)

    ReplyDelete
  3. Comelnya!!! Suka jugak pattern gajah tu :)

    ReplyDelete
  4. cantik kan.. sy pun suka tengok binatang2 tu..

    ReplyDelete

komen la kalau sudi.. mekasih!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...