~ Members ~

Monday, July 2, 2012

Gadjet dari Jepun




Minggu lepas baru sampai barang2 ni. Order dari Jepun dgn My Botang Sebulan juga la tunggu barang2 ni sampai terlupa aku. Tak pe asal selamat sampai kepangkuanku. aku hepi yey!

Meh tinjau apa aku beli. kain hijau tu dari Michael Miller dan yang reben2 merah tu tak tau nama tapi from Japan.

dan aku juga tambah gajet utk kraf aku. aku beli Silicone stamp + clear stamper. Boleh main cop-cop lepas ni. tinggal nk cari fabric ink pulak. Tokey tu pun ada bagi tau cara-cara nk gunakannya. meh tengok kat SINI.

Lepas tu aku ada beli refill Olfa Rotary Cutter saiz 45. kot-kot tumpul blade tu nanti aku stanby la belikan.. alang2 membeli, baik beli sekali, jimat duit pos.
Kalau nak tau mana aku beli Olfa Rotary Cutter tu meh PICIT SINI.

Cutter ni banyak membantu aku dalam bab potong memotong ni. kalau nk potong kain aku jarang guna sebab nak jimat ketumpulan blade aku. hahhaaa..

biasa aku guna untuk potong felt untuk buat keychain, signage, id card.. senang sikit kan. kalau kain aku lipat dua, potong. senang jer,

TOTAL ; RM 78. ok, ni je cerita shoppingan aku yer.. kalau korang nk beli jenguk2 la link tu k..

8 comments:

  1. Brg dia mmg unik.. Dulu masa ros g umah tok kat sana mmg giler abis tgk brg cute2 diorg kat kedai :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. wah bertuahnya badan dah sampai kat sana..

      kalau sy pegi tak tentu arah agaknya memilih brg.. ;)

      Delete
  2. gajet baru! kompem lagi seronok nak buat keje kan?

    ReplyDelete
    Replies
    1. aa.. hati berbunga jer bila ada benda baru ni..

      Delete
  3. Replies
    1. beli baru, jait nanti pk.. hehee

      Delete
  4. Wahh.. macam menarik la... Silicone Stamp tu, thanks sharing link :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. meh.. meh.. main cop2.. reena nak kretip jugak, mesti byk idea kan..

      Delete

komen la kalau sudi.. mekasih!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...