~ Members ~

Friday, March 2, 2012

Skirt Mia - Fabric Robert Kaufman + Amy Butler


Kali ni aku nak share hasil jahitan lagi. Semakin banyak fabric DC aku beli semakin rajin lak..
:P..  ketuk diri sendiri sebab perasan!

abis tu takkan nak perap jer.. nasib baik aku sorok dalam almari khas aku, kalau tak mesti mr. husband jeling jer jgn pembaziran bini dia ni haa!

ok. aku buat skirt utk gegirl aku si mia..
Kesian danish asyik ingat mama dia jait untuk dia jer.. boy mana leh pakai skirt. tuhari janji nak butkan bucket hat mcm mia punya dulu pun tak buat-buat lagi. mcm malas nak ulang buat benda yang sama. tapi mama akan buat jugak, cuma lambat sikit ye. abang tunggu yer..

Ni skirt utk mia.. sesuai utk 1-2 tahun..



Fabric :

All My Heart from Robert Kaufman
Full Moon Polka Dot in Lime from Amy Butler Fabric - Lotus Collection


selamat menjamu mata..

meh baca sini..

6 comments:

  1. Amy Butler Fabric?? Wowww.... kita peminat setia dia tau. Peminat jelah, nak beli tak mampu. hehehe

    ReplyDelete
  2. Reena,
    kain dia mahal sikit la tp berbaloi, cantik2..

    kalau dah start beli mesti nak beli lagi.. hehee...

    ReplyDelete
  3. kemasnya jahitan awak....

    ReplyDelete
  4. Tulah... kita nak tengok link tempat awak beli Amy Butler... ingat nak try jugak. Thanks for that link tau dear :)

    ReplyDelete
  5. saya selalu beli kat fb

    join fb : Geng Gila Kain ( GGK )
    beli by group direct from US (3-4 minggu juga la tunggu)

    kalau online, blog kat :
    http://www.crazyartzone.com/

    dan banyak lagi blog2 lain, sampai lupa.. ;)

    ReplyDelete

komen la kalau sudi.. mekasih!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...